söndag 7 april 2013

Snusa bebis och andas vårluft

Vi kom fram med livet i behåll och knappa förståndet till målet: "snusa fyra-veckors-bebis".
En liten plutt som fick träffa nyfikna kusiner som tar lite för hårt vid klappar och vill vara med överallt där knyttet är.

O och S är så glad i bebisar och det gör att vi längtar ännu mer efter lill♥n. Och så känns det som en evighet dit. Men snart har sommaren gått oss förbi och då får vi snusa får alldeles egna lilla Skorpa.
Ja så var helgen slut och vi avslutar med att vika tvätt, kolla Maria Wern och käka lite godis. Det är två avslagna päron som invaderat soffan efter en fullproppad helg.
På fredagen träffade jag Madde och vi möttes upp i vårt nya område och jag fick visa huset. Fick bli en kort tur då mina fogar inte vill min väg nu för tiden. Sen drog vi och fyllde våra gravida kroppar med en fika och några timmars tjôt. Välbehövligt för oss båda.
På kvällen fick vi barnvakt och bokade bord på Pescadores och käkade 3-rätters, jag lyxade till med alkoholfritt vin som smakade saft och suktade efter en stor stark. Efter det utnyttjade vi barnvaken och drog och utforska vårt nya hood.
I går var vi då i Skövde och inspekterade gossebarnet. På vägen hem möttes vi av snövirvel och ångest över att våren aldrig verkar vilja visa sig.
Men idag har solen skinit och våren har visat sig. Efter lunch blev det en tur förbi huset igen, denna gång med barnen... sååå fint. Sen tog vi vårt smutsiga åk till mormor och morfar och städade bilen. Härligt värre! Fikade och hjälpte en sjuk morfar med hans nya besatthet: hans I-pad. Vi lyssnade på Glenn Miller i sängen på youtube. Älskade gubbe!
En härlig dag men med trötta barn och mycket gnäll.. psykbryt light. Imorgon börjar en ny vecka, fulbokad med besiktning, förskole- och skolförflyttning, simskola, middag med arbetskamrater, utbildning och några timmars jobb. Men mest vila och försök till att kunna röra mig för det känns prioriterat.
Och imorgon åker vinterdäcken av och då bestämmer vi att våren är här.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar