tisdag 19 juni 2012

Sommarlovet startar nu!




En trött mamma har slagit sig ned i sängen med laptop och film, barnen sover tungt efter en härlig, utmattande och händelserik dag.

Snart kommer de allergipåverkade ögonen slockna. Filmen ("Crazy, stupid, love" med underbara Steve Carell, Ryan Gosling och Julianne Moore) sådär lagom kul, superamerikansk men sådär slibbigt må-bra och lugnet som råder skriker semester!

Idag efter en av O hostig natt, tog vi det lugnt på morgonen. O var ju uppe tidigt ändå den token, hallå vi har lov- sov!!
Sen tog vi en snabbis inne hos grannen. S fick leka med sin 1 årige kompis, så hon var riktigt nöjd. O och grabbarna J och J slappade vid tv:n och mammorna fick dagens första välbehövliga kopp kaffe.

Efter många om och men bar det äntligen iväg till dagens höjdpunkt, Skateparken i Rosenlund, med grannarna. Efter 2 km promenad/kickbike var vi framme. Killarna euforiska och mammorna nervösa. Medhavda pannkakor, fika, blåst och solsken. S skulle självklart också åka, envisa onge. Hon sprang omkring och skulle in i smeten hon med.

Tog vätterstranden hem, blev en lång promenad hem då grabbarna skulle stanna till och leka, doppa cyklarna, filosofera, ramla, retas, och utforska.
Klockan 19 blev det sängen för trötta och välbehövligt nyduschade barn, somnade kvickt! Tur är väl det för imorgon bär det av på nya äventyr.

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en mysig dag idag:-) nästa gång Hoppas jag vi kan hänga på!! Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var riktigt trevligt, synd att ni inte kunde komma. Ha en härlig midsommar!

      Radera