onsdag 6 juni 2012

Helgen vecka 23 - Göteborg - Longkalosong - Bästa vänner - 3generationer - Rabarber

Efter en vecka som började med sjukdom och oändlig trötthet, slutade i samma anda. Men helgen startade fantastiskt med återseende med "gamla" vänner i "gamla" staden Göteborg. Maken drog på fredagen till Stockholm för Maraton på lördagen. Stockholms lördag bjöd på regn, storm och 4 grader. Göteborg bjöd på sol och molnfritt.

Vi hade blivit bjudna på en heldag i vår gamla park och dess föräldrarkooperativ, det bjöds på korvgrillning, fika och det underbara bandet LongKallsong, ja ni hör ju själva. Massor av välbekanta och en påträngande saknad efter det "gamla". 

Vi hade en underbar lördag och O var överlycklig över besöket hos sin bäste "gamla" kompis N där vi även stannade en natt. Dessa grabbar när de ses, är som om de hade träffat varandra dagen innan. Sen leker de utan att ropa på oss föräldrar en enda gång, ja om det inte är något småsyrrorna som gjort. 

På söndagen var vi hemma och åkte för att hälsa på mormor och morfar +  moster och "bonusmorbror" L som var där och hälsade på. Fredagens sena nattning och lördagens fullbokade schema gjorde nu sin rätt. O va som en galning, visste inte vad han skulle göra med sig själv av all trötthet i kombination av lyckan att träffa favoriten L, blev mest pannkaka. Jag var helt slut när vi kom hem.

O lugnade ned sig sen och byggde "ninjago"-drakar på kvällen. Jag har länge försökt att undvika detta legofenomen men efter helgen hos bästisen var det kört. O har fått den härliga "beatthetsgenen" av mig, varsegod! Ja när vi väl har hittat något vi gillar så är det det som gäller 100%. Vi har genomgått en del besatthetsperioder och nu har vi hamnat i detta träsk. Än har han inte fått några legofigurer men det löste han så bra själv genom att bygga egna. 

Ja vilken helg! Alla känslor som finns, komprimerade under 2,5 dag. Men i slutändan är det de lyckorus vi kände vi bär med oss.
Så här kul kan man ha med rabarber!
 
Härligt att bli dragen i kärra.
"...Men alltid roligast att dra mamma". Min starka tjej!
Kolla vilken snygga drakar, is, ?, eld och jord. 
O en aningens trött, kunde inte ens stå upp utan låg på golvet och "tröttålade" sig, ett säkert kort för trötthet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar