söndag 6 maj 2012

Från Pysching till Titti på 1 dag

Ljuvliga helg, lycklig över att frisknat till efter feberdagar och pollenallergi, medicinen börjar äntligen verka.

Barnen har varit trötta men lyckliga. Lekt på gården med härliga grannbarn, O varit på kalas och S varit på dansuppvsining. 

På lördagen blev det spontanbesök hos grannarna, var inte hemma förrens 23, O har aldrig varit uppe så länge så han var så glad. Det blev en okladdig kladdkaka (bra kladdkakerecept mottages tacksamt) till bjudning, sen dansuppvisning av dansgruppen "Handsgap".. hahaha, helt galna grabbarna. S ville också vara med såklart, hon skulle också ha på sig coolingjacka som hon också skulle slänga av sig, skönaste ungarna ever!

O har levt på godis i helgen, varit uppe sent och lekt dagarna i ända, vila upp sig på helgen var det?
S har visat en ny sida i helgen, den söta, snälla, medgörliga flickan har blivit en tuff och skogstokig när hon inte får som hon vill, man kan knappt hålla sig för skratt men det leder såklart till frustation hos trötta föräldrar.
Nils Karlsson Pyssling "Pysching"-besattheten har ersatts med Titti-besatthet (Pippi).


Nu har jag äntligen hittat min tre pinnstolar, en hittade jag ju för flera veckor sedan men nu har jag hittat de andra genom Tradera och Blocket, skönt att slippa letandet på loppisarna, nu är bara frågan vilken färg de ska målas i? Men får va som de är ett tag.
Nu projekt strumplåda och partiledardebatt.
Sen projekt lägenhetskaos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar