söndag 5 augusti 2012

Passa-på-semester

Med längtan i bröstet och första arbetsveckan efter semestern i ryggen satte jag mig i Forden och drog kosan mot Skövde och älskade ongar och maken min.

Då J fortfarande hade semester ville vi utnyttja semestern och sommaren så länge vi kunde.
Då vi har farit runt hela semestern var vi ju tvungna att fortsätta på den vägen. En sak hade vi inte hunnit med och det var vår, tredje året i rad, efterlängtade tradition att campa i Karlsborg. Måste vara Sveriges mysigaste camping. O och S var sådär barnlyckliga över att sova i tält och njöt av Foppa-toffel-livet.

Vi badade (vi med citationstecken) i Bottensjön som ligger 3 meter från tältet, spelade minigolf, kollade in Göta Kanal och barnen käkade godis i tältet, var väldigt viktigt att det skulle mumsas just i tältet.

Det blev en knölig natt men ändå några timmars sömn, barn som vaknade för tidigt och vid nedpackningen, en galet otröstlig O som inte fick packa ned tältet på sitt omständiga sätt. Precis som det ska vara!

Nu ska det bli såå skönt med sängen. Imorgon börjar det.

Lite för kallt för bad, men resten av familjen var modiga (20 grader dock men så blåsigt!)
 
 
Får aldrig nog av vackra Bottensjön
Minigolfaren Olle. Han ska alltid spela mini-golf när vi campar. sen måste man ju testa alla banor OCH klara dom! Även om de kräver 20 slag. PS: han vann!
Kan vi inte gå till tältet snart, lördagsgodis hägrar.
Sen måste man ju läsa "Se och hör" när man ska sova på camping, intressanta artiklar. Denna om Thorleif när han har kräftskiva t.ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar