Klyschigt så det förslår men med dessa ord påbörjar jag nu våren. Efter veckor av stress, pollenallergi och trötthet som inte vänder så står jag nu med fötterna - i converse! - på grusfyllda vägar och ska leva varje timme som jag ska bygga detta år. Klyschorna ska segra!
Helgen smygstartade redan i fredags med besök av mamma/mormor. Tog dagen som den kom och njöt av sol, pizza och utehäng.
Haft en underbar dag idag, solen ej i sikte men vår i luften. Sovmorgon (för mig), tur på stan med avslut på go restaurang, huvudmassageköp, barnskrik över att behöva vänta, skate-park, HV-vinst, kidneyburgare i korg och nu godis. Väntar gör härliga högar av kläder, strl 50-116, redo att lämna hela vardagsrumsgolvet in i vakumpåsar.
"Ja man kan ju faktiskt ramla ut vagnen". Storebror förstår.
Fler vårtecken...
Godaste lördagsmaten. Hemgjorda pommes med kidneyburgare och ruccola.
Mums!
4 kidneyburgare
1 burk kidneybönor
1 ägg
1/2 dl ströbröd
Salt och peppar
ca 1/2 dl dill eller persilja eller båda
Mums!
4 kidneyburgare
1 burk kidneybönor
1 ägg
1/2 dl ströbröd
Salt och peppar
ca 1/2 dl dill eller persilja eller båda
Blandar ägg och ströbröd och låter stå i 10 minuter. Mosar bönorna med en gaffel för att sedan blanda det med det andra.
Sköljer händerna i kallt vatten för att sedan smidigt forma till biffar.
Steks i olja ca 5 minuter på varje sida tills de är genomstekta, ska få ordentligt med färg.
Sköljer händerna i kallt vatten för att sedan smidigt forma till biffar.
Steks i olja ca 5 minuter på varje sida tills de är genomstekta, ska få ordentligt med färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar