måndag 10 juni 2013

Trötta familjen

När jag hämtat barnen i fredags, det blev en lång hämtning när jag hade svårt att lämna, tog vi Forden och hämtade J på jobbet. Vi drog till Mullsjö och hälsade på bror, E och kusin M. Lyckad grillkväll men med trötta barn. Barnen helt tagna av M som ni blivit 6 månader. Kvällen avslutades med en dans och trumshow till Bajslåten. Oj vilken lycka. Fasters och kusinernas älskling. Det blev dock alldeles för sent för de små liven. Lägger de sig efter 21.30 så kan man vänta sig precis det lördagen bjöd på.

Klockan 06:45 vaknar O och vägrar somna om, väcker lillsyrran, de helt obeskrivligt trötta sätter sig vid TVn. Jag informerar att klockan är alldeles för tidig men detta förstår inte de obeskrivligt trötta. Sen följer 3 timmars terror. Från bus och skratt till galna panikskrik går det i superfart. Syskonen älskar varandra men avskyr varandra sedan lika fort. "Den som leken leker får leken tåla", släng dig i väggen. Det blev sedan ändå en lyckad dag men barnen var trötta och växlingarna allt för stora.

Sexårstrotsboken läses flitigt med mycket igenkännande just nu. Sprall i hela kroppen och en känsla av att både va liten och stor.

Men det blev ändå en härlig dag med besök till Erikshjälpen, häng på gården och allmänt slöande hemma.

Nu läggdags. För imorgon blir det utflykt med mina älskade små vildar. Det kan ju sluta hur som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar