torsdag 9 maj 2013

Göteborg änna.

Förra veckan tog jag och O semester i fyra dagar och drog till Göteborg.
Underbart att göra nåt han och jag. Från torsdag till söndag hängde vi med hans bästa kompis N från Göteborg. De har kännt varandra sedan de var 1, 5 och har varit bästa vänner sedan dess. Tur att han har en mycket trevlig mamma som kom på köpet.

Vi började med att träffa O kusin som är två månader. Det blev lukta lite bebis och sen bjöds det på lunch.

När O och N sedan träffades var det "hej, bajs snopp" sen hängde de ihop hela helgen. Ett minibråk på desaa fyra dagar blev det. Två pojkar som valt varandra så tidigt. Två så olika personligheter men som ändå tar fram det bästa ur den andra. Och det viktigaste av allt, tar varandra för vem de är och vågar vara sig själva fullt ut.

På fredagen åkte vi till Slottskogen och åt pannkakor vid ån i solen. Sen lek på Plikta. Två galna, tokiga ungar och en haltande gravid morsa. Vi njöt alla tre.

På eftermiddagen drog vi till Orust där O och hans familj har en stuga. Där mötte vi upp resterande av förskolegänget, två av O äldsta kompisar och deras underbara mammor.

Det blev en helg med mycket skratt, lugn och ro för oss mammor, massor av lek för de fyra kompisarna- störde oss knappt utan lekte själva mest, massor av god mat och höjdpunkten blev en tur i skogen där vi letade kottar som vi sedan målade. Varje kotte var som att hitta en skatt. Vänner för livet ♥. Ja vilken härlig helg. Så tacksam för dessa människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar