måndag 13 maj 2013

Biopremiär.

Ser tillbaka på helgen. Det blev en sådan där skön helg utan krav och vi tog dagarna som de kom.

Lördagen var helt extraordinär. Alla var pigga, inga utbrott och allmänt gött häng. Vi började dagen med att vara inne hela förmiddagen och spelade Nintendo, fast det var supersoligt ute och man "egentligen" ska vara ute. Sen drog vi på bio. Jag och S såg "Prick och Fläck", J och O såg "Croodarna". Då min och S film började lite senare drog hon och jag och fikade innan. Jisses va mysigt. Hur omsorgsfullt hon hängde sin jacka över stolen, njöt av sin chokladboll och spanade in min kaka: "jag smaka?" och sen dessa härliga konversationer. Fina onge.

Det var S första biobesök så hon hade nog ingen aning om vad som väntade. Vilken reaktion när salongen sedan släcktes ned och reaktionen i de ögonen när sedan duken lystes upp av två kaniner, är helt obeskrivbar. De 40 minuterna var långa och det blev två besök på toaletten och det mest spännande var nog ändå alla människorna som satt där inne, och vad de åt för gott.

Efter filmen mötte vi upp en lycklig O och lika lycklig pappa och drog till Maxi och köpte lördagsgodis. Sprallet i dessa barns ben ledde oss till lekplatsen där både barn och pappa, och gravida mamman, efter bästa foglossningsförmåga lekte loss.

I söndags blev det häng på gården på förmiddagen sen drog vi till mamma och pappa där det bjöds på lax och kusinhäng för barnen. Bror var där med sina fina så det blev en härlig dag. Efter lunchen drog vi vidare allihop till lillebror, fina svägerskan och lilleman-kusin på kaffe. Ungarna röjde på och ville mysa med lilleman, S och O stormförtjusta i lillkusinen, bådar ju gott ♥. S dock lite väl på så när M såg henne fick han lätt panik.

Ja vilken härlig helg. Nästa helg håller vi oss hemma igen. Så nu hoppas vi på fint väder så vi kan spela Nintendo igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar