måndag 20 februari 2012

Teneriffa ge oss sol!

Flytt, ny stad, lämnar vänner bakom sig, nya förskolor, nya jobb, julstress, storhelgsarbete. Summan: familjen Haglind var trött och behövde sol och ledighet.

Vi bestämde oss för att åka iväg på solsemester i februari och resmålet blev Teneriffa, Los Christianos. Jag har i tanken svårt för dessa resmål men då syftet var sol och slapp så gav jag det en chans. Och sol fick vi och slapp fick vi, det blev inte många knop gjorda.

Flygresan gick super. Selma ville gå på promenad när vi var uppe i luften och tog fram sin vinterjacka och skor för att "gå ut". Inte lätt att förklara för en två-åring vad en flygning innebär.

Väl framme, möttes vi av Daniel och Frida som åkt från Stockholm för att tillbringa semestern med oss.

Så vad gjorde vi nu då, något måste väl gjort?





Korta promenader ned till hamnen och stranden i Los Christianos. Fin utsikt.



Poolhäng och aktiviteter på hotellet. Pingis, minigolf och biljard för Olle och Selma.



Och oj vad vi badade. Selma riktigt galen i vattnet, inte alls rädd, och Olle lärde sig "simma" med sina armpuffar och var så stolt!



Den kanariska maten var väl inte att hänga i granen (palmen?). Men några goda måltider blev det. Tapas och hel fisk med kanarisk potatis satt fint.




Ser kanske tröttare ut, men jag är bara genomslö och skön. Lycklig.


Tänk, en hel vecka fick jag umgås med dessa underbara människor. Teneriffa är väl inget jag skulle rekomendera, överexploaterat och kryllandet av 70 + engelsmän kanske man kunde varit utan. Men solen och syftet med att bara komma hemifrån gjorde sitt. Vacker natur, havet och god öl på plussidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar